Sitruunaiset suklaapalat
Nopeaa leivottavaa, kun vieraita on useita.
20 kpl
- 1 pkt sitruunakakkuaineksia
Kuorrutus
- 2 ½ dl tomusokeria
- 1 rkl kaakaojauhetta
- 4 rkl vahvaa, kylmää kahvia
- 3 rkl sulatettua margariinia
- 2 tl vaniljasokeria
- kookoshiutaleita
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Voitele ja jauhota uunipannu. Sekoita sitruunakakkuainekset pakkauksen ohjeen mukaan ja kaada taikina pannuun.
2. Paista valmiiksi uunin keskitasolla n. 10 minuuttia.
3. Sekoita sillä aikaa kaikki muu paitsi kookos kuorrutukseksi kattilassa. Sulata miedolla lämmöllä.
4. Levitä kuorrutus kakun päälle heti sen tultua uunista. Ripottele päälle kookos, anna jäähtyä ja leikkaa ruuduiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"