Sitruunamarinoidut anjovikset

Jos pidät tulisuudesta, lisää annokseen hieman chiliä!

Ainekset

  • 4 annosta

Ainesosat

  • 500 g anjovisfileitä
  • 9 rkl Limmi-sitruunamehua
  • persiljaa maun mukaan
  • 1 pieneksi silputtu valkosipulinkynsi
  • Lanfranchi oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria maun mukaan
  • chilipippuria maun mukaan

Valmistusohje

Aseta anjovisfileet astiaan ja kaada päälle sitruunamehu, loraus oliiviöljyä sekä hieman suolaa ja mustapippuria. Anna marinoitua noin 12 tuntia niin että fileet ovat vaalenneet.

Jos pidät tulisuudesta, lisää hieman chiliä sekä koristele lopuksi persiljalla.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.