Sitruunamarinoidut anjovikset
Jos pidät tulisuudesta, lisää annokseen hieman chiliä!
Ainekset
- 4 annosta
Ainesosat
- 500 g anjovisfileitä
- 9 rkl Limmi-sitruunamehua
- persiljaa maun mukaan
- 1 pieneksi silputtu valkosipulinkynsi
- Lanfranchi oliiviöljyä
- suolaa ja mustapippuria maun mukaan
- chilipippuria maun mukaan
Valmistusohje
Aseta anjovisfileet astiaan ja kaada päälle sitruunamehu, loraus oliiviöljyä sekä hieman suolaa ja mustapippuria. Anna marinoitua noin 12 tuntia niin että fileet ovat vaalenneet.
Jos pidät tulisuudesta, lisää hieman chiliä sekä koristele lopuksi persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku