Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Sitruunamarinoidut anjovikset

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Jos pidät tulisuudesta, lisää annokseen hieman chiliä!

Ainekset

  • 4 annosta

Ainesosat

  • 500 g anjovisfileitä
  • 9 rkl Limmi-sitruunamehua
  • persiljaa maun mukaan
  • 1 pieneksi silputtu valkosipulinkynsi
  • Lanfranchi oliiviöljyä
  • suolaa ja mustapippuria maun mukaan
  • chilipippuria maun mukaan

Valmistusohje

Aseta anjovisfileet astiaan ja kaada päälle sitruunamehu, loraus oliiviöljyä sekä hieman suolaa ja mustapippuria. Anna marinoitua noin 12 tuntia niin että fileet ovat vaalenneet.

Jos pidät tulisuudesta, lisää hieman chiliä sekä koristele lopuksi persiljalla.

Tuoreimmat aiheesta

Anjovis