Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Sokeriherneitä ja tomaattia

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kasvisruoka, joka sopii hienosti riisin tai pastan kanssa.

Neljälle

  • 500 g sokeriherneitä
  • 2 pkt pekonia isoina paloina
  • 2 sipulia siivuina
  • 2 valkosipulinkynttä silputtuna
  • 4-6 tomaattia kaltattuna
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Poista herneenpaloista kovat kannat ja paloittele palot. Paista pekoninpalat rapeiksi, ota pannulta ja siirrä odottamaan. Paista sen jälkeen sipulia, herneitä ja valkosipulisilppua muutama minuutti ja mausta.

2. Leikkaa tomaatit isoiksi lohkoiksi ja lisää ne pannulle. Keitä hiljaa kannen alla 10 minuuttia, kunnes herneenpalot pehmenevät. Kääntele pekonit joukkoon ja kuumenna.

Tuoreimmat aiheesta

Tomaattisalaatti