Paprikat salamitäytteellä
Kaikenvärisiä paprikoita voi täyttää vaikka millä – jauhelihalla, lenkkimakkaralla, sienillä, tai kuten tässä reseptissä, salamilla. Kokeile.
- Ruokavalio: Gluteeniton
Neljälle
- 4 paprikaa
- 1 keltasipuli, hienonnettuna
- 150 g salamia, hienonnettuna
- 1 pieni lavakurkku, hienonnettuna
- 3 tomaattia, hienonnettuina
- juustoraastetta
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 225 asteeseen. Halkaise paprikat, poista siemenet. Esikeitä ne kevyesti suolatussa vedessä 5 minuuttia, laita uunivuokaan ja uuniin 10 minuutiksi.
2. Paista sipuli, sekoita salamin ja vihannesten kanssa. Ota vuoka uunista.
3. Täytä paprika, ripottele päälle juustoa ja laita uuniin 15-20 minuutiksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku