Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Salkopapuja tomaattikastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Riko tomaatit kypsentämisvaiheessa lusikalla palasiksi.

4 hengelle

  • 60 ml neitsytoliiviöljyä
  • 1 sipuli pilkottuna
  • 2 kuivattua chilipalkoa murskattuna (ei pakollinen)
  • 5 dl kuorittuja luumutomaatteja
  • suolaa
  • 570 g vihreitä salkopapuja

Valmistusohje

- Kuumennä öljy kattilassa. Lisää sipulit ja chilit ja sekoita.

- Kypsennä, kunnes sipulit ovat läpinäkyviä ja pehmeitä. Lisää sitten tomaatit ja suola. Riko lusikalla tomaatit palasiksi. Lisää pavut, laita kansi päälle ja anna kypsyä 10 – 15 minuuttia.

- Tarjoile kuumana tai huoneenlämpöisenä.

Tuoreimmat aiheesta

Pavut