Salkopapuja tomaattikastikkeessa

Riko tomaatit kypsentämisvaiheessa lusikalla palasiksi.

4 hengelle

  • 60 ml neitsytoliiviöljyä
  • 1 sipuli pilkottuna
  • 2 kuivattua chilipalkoa murskattuna (ei pakollinen)
  • 5 dl kuorittuja luumutomaatteja
  • suolaa
  • 570 g vihreitä salkopapuja

Valmistusohje

- Kuumennä öljy kattilassa. Lisää sipulit ja chilit ja sekoita.

- Kypsennä, kunnes sipulit ovat läpinäkyviä ja pehmeitä. Lisää sitten tomaatit ja suola. Riko lusikalla tomaatit palasiksi. Lisää pavut, laita kansi päälle ja anna kypsyä 10 – 15 minuuttia.

- Tarjoile kuumana tai huoneenlämpöisenä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.