Salkopapuja tomaattikastikkeessa
Julkaistu
Riko tomaatit kypsentämisvaiheessa lusikalla palasiksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4 hengelle
- 60 ml neitsytoliiviöljyä
- 1 sipuli pilkottuna
- 2 kuivattua chilipalkoa murskattuna (ei pakollinen)
- 5 dl kuorittuja luumutomaatteja
- suolaa
- 570 g vihreitä salkopapuja
Valmistusohje
- Kuumennä öljy kattilassa. Lisää sipulit ja chilit ja sekoita.
- Kypsennä, kunnes sipulit ovat läpinäkyviä ja pehmeitä. Lisää sitten tomaatit ja suola. Riko lusikalla tomaatit palasiksi. Lisää pavut, laita kansi päälle ja anna kypsyä 10 – 15 minuuttia.
- Tarjoile kuumana tai huoneenlämpöisenä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi