Salkopapuja tomaattikastikkeessa
Riko tomaatit kypsentämisvaiheessa lusikalla palasiksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
4 hengelle
- 60 ml neitsytoliiviöljyä
- 1 sipuli pilkottuna
- 2 kuivattua chilipalkoa murskattuna (ei pakollinen)
- 5 dl kuorittuja luumutomaatteja
- suolaa
- 570 g vihreitä salkopapuja
Valmistusohje
- Kuumennä öljy kattilassa. Lisää sipulit ja chilit ja sekoita.
- Kypsennä, kunnes sipulit ovat läpinäkyviä ja pehmeitä. Lisää sitten tomaatit ja suola. Riko lusikalla tomaatit palasiksi. Lisää pavut, laita kansi päälle ja anna kypsyä 10 – 15 minuuttia.
- Tarjoile kuumana tai huoneenlämpöisenä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa