Suklaavaahto ströselillä
Julkaistu
Aina yhtä arvostettu jälkiruoka.
Neljälle-kuudelle
- 125 g tummaa suklaata
- 2 munankeltuaista
- 4 rkl vahvaa kahvia
- 3 rkl tomusokeria
- 3 dl kuohukermaa
- suklaaströseliä
Valmistusohje
1. Sulata suklaa kuivassa kattilassa miedolla lämmöllä, tai mikrossa. Ota suklaa liedeltä ja anna jäähtyä hieman.
2. Lisää keltuaiset yksi kerrallaan, sitten tomusokeri ja kahvi. Vatkaa kerma ja kääntele suklaamassaan.
3. Kaada vaahto laseihin tai kuppeihin, ripottele päälle strösseli ja laita jääkaappiin 2-3 tunniksi.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi