Suklaavaahto ströselillä

Aina yhtä arvostettu jälkiruoka.

Neljälle-kuudelle

  • 125 g tummaa suklaata
  • 2 munankeltuaista
  • 4 rkl vahvaa kahvia
  • 3 rkl tomusokeria
  • 3 dl kuohukermaa
  • suklaaströseliä

Valmistusohje

1. Sulata suklaa kuivassa kattilassa miedolla lämmöllä, tai mikrossa. Ota suklaa liedeltä ja anna jäähtyä hieman.

2. Lisää keltuaiset yksi kerrallaan, sitten tomusokeri ja kahvi. Vatkaa kerma ja kääntele suklaamassaan.

3. Kaada vaahto laseihin tai kuppeihin, ripottele päälle strösseli ja laita jääkaappiin 2-3 tunniksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!