Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Suklaavaahto ströselillä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Aina yhtä arvostettu jälkiruoka.

Neljälle-kuudelle

  • 125 g tummaa suklaata
  • 2 munankeltuaista
  • 4 rkl vahvaa kahvia
  • 3 rkl tomusokeria
  • 3 dl kuohukermaa
  • suklaaströseliä

Valmistusohje

1. Sulata suklaa kuivassa kattilassa miedolla lämmöllä, tai mikrossa. Ota suklaa liedeltä ja anna jäähtyä hieman.

2. Lisää keltuaiset yksi kerrallaan, sitten tomusokeri ja kahvi. Vatkaa kerma ja kääntele suklaamassaan.

3. Kaada vaahto laseihin tai kuppeihin, ripottele päälle strösseli ja laita jääkaappiin 2-3 tunniksi.

Tuoreimmat aiheesta

Vaahto