Suklaamousse on täyttävä jälkiruoka, jota voit maustaa monin eri tavoin. Voit maustaa seosta likööri- tai konjakkitilkalla, appelsiininmehulla tai –kuoriraasteella tai sekoittaa joukkoon vaikkapa silputtuja cocktailkirsikoita. Täyteläinen suklaamousse on riittoisaa. Reseptin on tehnyt Hellapoliisi.

Suklaamousse, 4-8 annosta

  • 2 dl vispikermaa
  • 200 g maustamatonta tuorejuustoa
  • ½-3/4 dl sokeria
  • 2 tl vaniljasokeria
  • 200 g tummaa suklaata
  • (125 g/ 75 g cocktailkirsikoita)

Valmistusohje

TEE NÄIN:

Vaahdota vispikerma.

Vatkaa joukkoon tuorejuusto.

Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.

Paloittele tumma suklaa lautaselle ja sulata puolen minuutin erissä välillä sekoitellen.

Lisää sulatettu suklaa vaahdon joukkoon ja tarkista maku.

Hienonna halutessasi joukkoon valutettuja cocktailkirsikoita.

Tuoreimmat aiheesta

Suklaamousse