Suklaamousse
Suklaamousse on täyttävä jälkiruoka, jota voit maustaa monin eri tavoin. Voit maustaa seosta likööri- tai konjakkitilkalla, appelsiininmehulla tai –kuoriraasteella tai sekoittaa joukkoon vaikkapa silputtuja cocktailkirsikoita. Täyteläinen suklaamousse on riittoisaa. Reseptin on tehnyt Hellapoliisi.
Suklaamousse, 4-8 annosta
- 2 dl vispikermaa
- 200 g maustamatonta tuorejuustoa
- ½-3/4 dl sokeria
- 2 tl vaniljasokeria
- 200 g tummaa suklaata
- (125 g/ 75 g cocktailkirsikoita)
Valmistusohje
TEE NÄIN:
Vaahdota vispikerma.
Vatkaa joukkoon tuorejuusto.
Mausta sokerilla ja vaniljasokerilla.
Paloittele tumma suklaa lautaselle ja sulata puolen minuutin erissä välillä sekoitellen.
Lisää sulatettu suklaa vaahdon joukkoon ja tarkista maku.
Hienonna halutessasi joukkoon valutettuja cocktailkirsikoita.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka