Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa. Lisää keltuaiset yksitellen hyvin sekoittaen. Vatkaa kerma vaahdoksi ja sekoita suklaaseos kermavaahtoon.
Vatkaa valkuainen ja sokeri kovaksi vaahdoksi ja lisää valkuaisvaahto varovasti suklaaseokseen. Lusikoi seos pursotinpussiin ja laita pussi jääkaappiin vähintään 4 tunniksi.
Leikkaa mansikat ohuen ohuiksi viipaleiksi ja asettele lautaselle. Sivele ne ohuelti hunajalla tai vaalealla siirapilla ja lusikoi hyytyneestä moussesta annospallo mansikoiden keskelle. Koristele tuoreella mintulla.
Yhden annoksen energiasisältö:
Energiaa 160 kcal
Proteiinia 3g (8 E%)
Hiilihydraatteja 13g (33 E%)
Kuitua 1g
Rasvaa 10g (56 E%)
josta tyydyttynyttä rasvaa 6g
(60% kokonaisrasvasta, rasvan laatu on huono)