Kanttaa pavuista päät pois, kuori palsternakka ja kuutioi pieniksi kuutioiksi. Kuori omena ja kuutioi sekin. Kuori sipuli ja hienonna ohuiksi suikaleiksi. Keitä pavut ja palsternakat kypsiksi, noin 5 minuuttia. Valuta kypsät pavut hyvin. Lämmitä voi pannulla ja lisää joukkoon salottisipuli. Kun sipuli on hieman pehmentynyt, lisää joukkoon loput vihannekset. Ruskista paistos kevyesti ja mausta suolalla, pippurilla, murskatulla pistaasilla sekä leikatulla persiljalla. Tarjoa paahdetun hirvifileen kanssa.
Makuja
Suolainen omenapaistos
Shutterstock
Julkaistu 18.02.2013 00:00
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka, Kasvisruoka
Ainekset
- 200 g neulapapuja
- pala palsternakkaa
- 1 omena (Granny Smith)
- 1 salottisipuli
- 1 puntti persiljaa
- 2 rkl pistaasipähkinää
- 1 rkl voita
- suolaa
- mustapippuria