Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Suolapähkinäpikkuleivät

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Vinkki: Piilota pikkuleipäpurkki tarkoin! Muuten se on pian tyhjä. Nämä suolaista ja makeaa yhdistelevät pikkuleivät ovat nimittäin todella maukkaita.

40 kpl

  • 200 g voita
  • 2 dl kidesokeria
  • 1 kananmuna
  • 3 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 dl kaurahiutaleita
  • 2 dl suolapähkinöitä

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Työstä kaikki ainekset yhteen kulhossa. Hienonna suolapähkinät karkeasti ja lisää ne viimeiseksi.

2. Laita taikinanokareita leivinpaperille pellille.

3. Paista uunin keskitasolla n. 10 minuuttia. Anna pikkuleipien jäähtyä pellillä.

Tuoreimmat aiheesta

Pikkuleivät