Suolapähkinäpikkuleivät
Vinkki: Piilota pikkuleipäpurkki tarkoin! Muuten se on pian tyhjä. Nämä suolaista ja makeaa yhdistelevät pikkuleivät ovat nimittäin todella maukkaita.
- Ruokavalio: Kasvisruoka
40 kpl
- 200 g voita
- 2 dl kidesokeria
- 1 kananmuna
- 3 dl vehnäjauhoja
- 1 tl leivinjauhetta
- 2 dl kaurahiutaleita
- 2 dl suolapähkinöitä
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Työstä kaikki ainekset yhteen kulhossa. Hienonna suolapähkinät karkeasti ja lisää ne viimeiseksi.
2. Laita taikinanokareita leivinpaperille pellille.
3. Paista uunin keskitasolla n. 10 minuuttia. Anna pikkuleipien jäähtyä pellillä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Anun lohipiirakka
-
Kurpitsapiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti