Tattispaghetti
Makuja-kokki Henri Alénin tattispaghetti tuo sienen parhaat aromit esiin. Annos on herkullinen ja kevyt. Tällä reseptillä hurmaat takuulla kaikki pastan ystävät.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 400 g spaghettia
- 1 iso sipuli
- 2 valkosipulinkynttä
- oliiviöljyä
- 200g puhdistettua tattia tai muuta metsäsientä
- ruukku tuoretta persiljaa
- 2rkl balsamietikkaa
- 0,5dl raastettua parmesaania
- suolaa ja mustapippuria
Valmistusohje
Laita pasta kiehuvaan suolattuun veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaisesti.
Kuori sipuli ja valkosipulit.
Lämmitä syvä pannu kuumaksi ja lisää sinne öljyä ja sipulit. Paista hetki ja lisää mukaan sienet. Paista kunnes ne saavat kauniin värin.
Lisää mukaan balsamietikka ja mausta paistos suolalla ja mustapippurilla. Lisää mukaan keitetty pasta ja sekoita hyvin.
Lisää lopuksi runsaasti hienonnettua persiljaa ja parmesaania.
Nauti heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku