Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tattispaghetti

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Makuja-kokki Henri Alénin tattispaghetti tuo sienen parhaat aromit esiin. Annos on herkullinen ja kevyt. Tällä reseptillä hurmaat takuulla kaikki pastan ystävät.

Ainekset

  • 400 g spaghettia
  • 1 iso sipuli
  • 2 valkosipulinkynttä
  • oliiviöljyä
  • 200g puhdistettua tattia tai muuta metsäsientä
  • ruukku tuoretta persiljaa
  • 2rkl balsamietikkaa
  • 0,5dl raastettua parmesaania
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

Laita pasta kiehuvaan suolattuun veteen ja keitä pakkauksen ohjeen mukaisesti.

Kuori sipuli ja valkosipulit.

Lämmitä syvä pannu kuumaksi ja lisää sinne öljyä ja sipulit. Paista hetki ja lisää mukaan sienet. Paista kunnes ne saavat kauniin värin.

Lisää mukaan balsamietikka ja mausta paistos suolalla ja mustapippurilla. Lisää mukaan keitetty pasta ja sekoita hyvin.

Lisää lopuksi runsaasti hienonnettua persiljaa ja parmesaania.

Nauti heti.

Tuoreimmat aiheesta

Sienipasta