Kumkvatit jogurtissa

Kumkvatit ovat pieniä sitrushedelmiä. Säilöttyjen kumkvattien kuoret ovat niin pehmeitä, että voit syödä hedelmät sellaisenaan. Jos hankit tuoreita kumkvatteja, keitä ne ensin pehmeiksi sokeriliemessä.

Neljälle

  • 1 prk kumkvatteja, n. 375 g
  • 3 dl turkkilaista jogurttia
  • ½ dl tomusokeria
  • 2 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

1. Säästä neljä kaunista hedelmää koristeluun ja suikaloi loput.

2. Sekoita suikaleet jogurtin kanssa, jonka olet maustanut tomusokerilla ja vaniljasokerilla.

3. Täytä neljä annoslasia kumkvattijogurtilla ja koristele kokonaisella hedelmällä.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!