Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Kumkvatit jogurtissa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kumkvatit ovat pieniä sitrushedelmiä. Säilöttyjen kumkvattien kuoret ovat niin pehmeitä, että voit syödä hedelmät sellaisenaan. Jos hankit tuoreita kumkvatteja, keitä ne ensin pehmeiksi sokeriliemessä.

Neljälle

  • 1 prk kumkvatteja, n. 375 g
  • 3 dl turkkilaista jogurttia
  • ½ dl tomusokeria
  • 2 tl vaniljasokeria

Valmistusohje

1. Säästä neljä kaunista hedelmää koristeluun ja suikaloi loput.

2. Sekoita suikaleet jogurtin kanssa, jonka olet maustanut tomusokerilla ja vaniljasokerilla.

3. Täytä neljä annoslasia kumkvattijogurtilla ja koristele kokonaisella hedelmällä.

Tuoreimmat aiheesta

Jälkiruoka