Kumkvatit jogurtissa
Kumkvatit ovat pieniä sitrushedelmiä. Säilöttyjen kumkvattien kuoret ovat niin pehmeitä, että voit syödä hedelmät sellaisenaan. Jos hankit tuoreita kumkvatteja, keitä ne ensin pehmeiksi sokeriliemessä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 1 prk kumkvatteja, n. 375 g
- 3 dl turkkilaista jogurttia
- ½ dl tomusokeria
- 2 tl vaniljasokeria
Valmistusohje
1. Säästä neljä kaunista hedelmää koristeluun ja suikaloi loput.
2. Sekoita suikaleet jogurtin kanssa, jonka olet maustanut tomusokerilla ja vaniljasokerilla.
3. Täytä neljä annoslasia kumkvattijogurtilla ja koristele kokonaisella hedelmällä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Maisemakahvilan raparperipiirakka – Katariinan kuuluisa resepti
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Coleslaw á la Kari Aihinen
-
Parsan keittäminen – helppo ohje
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
MasterChef Suomi: Omenakakku ja kanelijäätelöä, Maritan resepti
-
Parsarisotto – täydellinen risotto Hans Välimäen ohjeella
-
Ylioppilaslakkipikkuleivät – Sarin upeat keksit ylioppilasjuhliin
-
Raparperi-pekoni-vuohenjuustoleivät