Tattilautanen
Julkaistu
Tämä Tattilautas-idea esitettiin Hullu Kokki Piemontessa -ohjelmassa MTV3-kanavalla 1.1.2009.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Kasvisruoka
Ainekset
- 250 g hyviä tuoreita tatteja
- 1 sitruuna
- 1 dl oliiviöljyä
- Suolaa
- Lehtipersiljaa
- 50 g Castelmagno juustoa tai muuta voimakasta, kypsytettyä juustoa, ikääntynyt Parmesan käy myös
Valmistusohje
1. Putsaa tatit ja irroita lakit.
2. Viipaloi lakit aivan ohuiksi siivuiksi.
3. Laita tattiviipaleet lautaselle ohuelti ja mausta sitruunanmehulla, oliiviöljyllä ja hippusella suolaa. Murenna päälle juusto ja hienonna lehtipersilja.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku