Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Täytetty kinkkuleipä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Lämpimien voileipien sijaan voit tehdä kokonaisen täytetyn leivän.

Kuudelle-kahdeksalle

  • 1 vuokaleipä tai ranskanleipä
  • voita tai margariinia
  • 1 prk herkkusienimuhennosta (200 g)
  • 200 g keitettyä tai savukinkkua
  • 1 etikkakurkku
  • ½ dl hienonnettua persiljaa
  • 200 g juustoraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Leikkaa leipä viipaleiksi, mutta älä täysin pohjaan saakka. Voitele viipaleiden välit.

2. Hienonna kinkku, kurkku ja persilja, sekoita sienimuhennokseen. Levitä täyte viipaleiden väliin.

3. Laita leipä pellille ja peitä juustoraasteella. Laita uuniin kunnes juusto on kauniin väristä. Tarjoile heti.

Tuoreimmat aiheesta

Lihavoileipä