Täytetty kinkkuleipä
Lämpimien voileipien sijaan voit tehdä kokonaisen täytetyn leivän.
Kuudelle-kahdeksalle
- 1 vuokaleipä tai ranskanleipä
- voita tai margariinia
- 1 prk herkkusienimuhennosta (200 g)
- 200 g keitettyä tai savukinkkua
- 1 etikkakurkku
- ½ dl hienonnettua persiljaa
- 200 g juustoraastetta
Valmistusohje
1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Leikkaa leipä viipaleiksi, mutta älä täysin pohjaan saakka. Voitele viipaleiden välit.
2. Hienonna kinkku, kurkku ja persilja, sekoita sienimuhennokseen. Levitä täyte viipaleiden väliin.
3. Laita leipä pellille ja peitä juustoraasteella. Laita uuniin kunnes juusto on kauniin väristä. Tarjoile heti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku