Täytetty pihvi
Tämä vanha kunnon ravintolaklassikko maistuu varmasti ja on kaikenlisäksi helppo valmistaa. Tarjoa lisänä punaviinilientä, keitettyjä kasviksia ja vaikkapa perunagratiinia.
- Ruokavalio: Gluteeniton
4 annosta
- 4 valmiiksi leikattua pihviä, à 160 g
- 2 rkl voita paistamiseen
Täyte
- 1 hienonnettu salottisipuli
- 2 rkl dijoninsinappia
- 1 rkl tavallista sinappia
- 1 rkl piparjuuriraastetta
- 2 rkl kapriksia
- 1 munankeltuainen
Liemi
- 1 rkl voita
- tilkka punaviiniä
Tarjoiluun
- perunagratiinia
- keitettyjä kasviksia
Valmistusohje
1. Pane pihvit pakastepussiin tai taitetun muovikelmun väliin ja nuiji ne noin 2-3 mm:n paksuisiksi.
2. Sekoita kaikki täytteen ainekset kulhossa. Jaa täyte tasaisesti pihveille ja taita pihvit keskeltä kahtia.
3. Puskista paistinpannulla voi ja paista pihvejä voimakkaalla lämmöllä muutama minuutti molemmin puolin. Lisää paistinpannulle ruokalusikallinen voita ja tilkka punaviiniä ja kaada liemi pihvien päälle.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku