1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Suomusta kalat ja perkaa ne selkäpuolelta: leikkaa pitkä viilto selkäruodon molemmin puolin ja irrota selkäruoto. Poista myös pienet evät ja kylkiruodot. Jätä pää ja pyrstö paikalleen. Pane lohet isoon, voideltuun uunivuokaan viiltopuoli ylöspäin. Mausta suolalla ja pippurilla.
2. Hienonna persilja ja murenna leipä. Kuori ja hienonna salottisipulit. Kuullota sipulit pehmeiksi pienessä määrässä voita ja sekoita joukkoon murennettu leipä ja hienonnettu persilja. Leikkaa voista juustohöylällä ohuita lastuja ja lisää ne leipä-sipuliseokseen. Sekoita joukkoon munankeltuaiset ja maustaa suolalla ja pippurilla.
3. Lusikoi täyte kalojen keskelle ja levitä veitsellä. Kaada viini uunivuokaan ja kypsennä kaloja uunissa 12-15 minuuttia.