Täytetyt sveitsinleikkeet tomaattikastikkeella

Maukas tomaattikastike tekee sveitsinleikkeestä hieman italialaisemman – tarjoile mielellään pastan kera.

Neljälle

  • 8 ohutta viipaletta tuoretta kinkkupaistia (kokolihaa)
  • 4 ohutta viipaletta parmankinkkua
  • 4 viipaletta juustoa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl suolaa
  • 1 maustemitta mustapippuria
  • 1 vatkattu kananmuna
  • 2 dl korppujauhoja
  • voita, öljyä

Tomaattikastike

  • 1 prk tomaattimurskaa
  • 1 keltasipuli, hienonnettuna
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • suolaa
  • muutama tippa tabascoa

Valmistusohje

1. Nuiji lihat, laita neljälle leikkeelle parmankinkku- ja juustoviipaleet, peitä toisilla neljällä leikkeellä.

2. Sekoita jauhot, suola ja pippuri lautasella, kääntele leikkeet siinä.

3. Kääntele leikkeet sitten munassa ja viimeiseksi korppujauhoissa. Anna levätä 10-15 minuuttia.

4. Keitä tomaattikastikkeen ainekset kunnes seos sakenee.

5. Paista leikkeet keskilämmöllä kullanruskeiksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.