Täytettyä turskafileetä remouladekastikkeella
Maukasta ja tyylikästä.
Neljälle
- 2 isoa turskafileetä, noin 800 g
- 1 iso porkkana, raastettuna
- 1 pieni kesäkurpitsa, raastettuna
- 2 rkl ranskankermaa
- 1 tl vaaleaa dijonsinappia
Paneeraus
- 1 dl vehnäjauhoja
- 1 tl suolaa
- 1 maustemitta pippuria
- 1 vatkattu kananmuna
- 1 ½ dl korppujauhoja
Kastike
- 1 ½ dl ranskankermaa
- 2 rkl majoneesia
- 1 ½ rkl kurkkurelissiä
- 1 rkl kapriksia
- 1 rkl hienonnettua tilliä
- 1 rkl hienonnettua persiljaa
- 1 tl rakuunaa
Valmistusohje
1. Sekoita kastike, anna sen vetäytyä.
2. Täyte: Sekoita porkkanaraaste, kesäkurpitsaraaste ja ranskankerma paksuksi tahnaksi, mausta sinapilla.
3. Jaa kalafileet neljään osaan, suolaa kevyesti sisäpuolelta. Laita fileepalat yhteen pareittain, väliin täytettä.
4. Kääntele jokainen pala jauhoissa, jotka olet maustanut suolalla ja pippurilla. Sitten kääntelet ne munassa ja viimeiseksi korppujauhoissa. Anna levätä hetki.
5. Paista kalat voissa miedolla lämmöllä. Tarjoile kastikkeen ja perunamuusin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku