Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Täytettyä turskafileetä remouladekastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Maukasta ja tyylikästä.

Neljälle

  • 2 isoa turskafileetä, noin 800 g
  • 1 iso porkkana, raastettuna
  • 1 pieni kesäkurpitsa, raastettuna
  • 2 rkl ranskankermaa
  • 1 tl vaaleaa dijonsinappia

Paneeraus

  • 1 dl vehnäjauhoja
  • 1 tl suolaa
  • 1 maustemitta pippuria
  • 1 vatkattu kananmuna
  • 1 ½ dl korppujauhoja

Kastike

  • 1 ½ dl ranskankermaa
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 ½ rkl kurkkurelissiä
  • 1 rkl kapriksia
  • 1 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 rkl hienonnettua persiljaa
  • 1 tl rakuunaa

Valmistusohje

1. Sekoita kastike, anna sen vetäytyä.

2. Täyte: Sekoita porkkanaraaste, kesäkurpitsaraaste ja ranskankerma paksuksi tahnaksi, mausta sinapilla.

3. Jaa kalafileet neljään osaan, suolaa kevyesti sisäpuolelta. Laita fileepalat yhteen pareittain, väliin täytettä.

4. Kääntele jokainen pala jauhoissa, jotka olet maustanut suolalla ja pippurilla. Sitten kääntelet ne munassa ja viimeiseksi korppujauhoissa. Anna levätä hetki.

5. Paista kalat voissa miedolla lämmöllä. Tarjoile kastikkeen ja perunamuusin kera.

Tuoreimmat aiheesta

Turskaa