Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Täytetty sveitsinleike

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Klassikko, josta tulee niin maukasta liha-kinkku-juustotäytteellä – ja tästä tulee kylläiseksi. Vihersalaatti riittää lisukkeeksi.

Neljälle

  • 8 ohutta viipaletta tuoretta kinkkupaistia (kokolihaa)
  • 4 ohutta viipaletta parmankinkkua
  • 4 viipaletta juustoa
  • 2 dl vehnäjauhoja
  • 2 tl suolaa
  • 1 maustemitta mustapippuria
  • 1 vatkattu kananmuna
  • 2 dl korppujauhoja
  • 2 rkl voita, öljyä

Valmistusohje

1. Nuiji lihat, laita neljälle leikkeelle parmankinkku- ja juustoviipaleet, peitä toisilla neljällä leikkeellä.

2. Sekoita jauhot, suola ja pippuri lautasella, kääntele leikkeet siinä.

3. Kääntele leikkeet sitten munassa ja viimeiseksi korppujauhoissa.

4. Paista leikkeet hitaasti kypsiksi voissa.

Tuoreimmat aiheesta

Sveitsinleike