Täytetty sveitsinleike
Julkaistu
Klassikko, josta tulee niin maukasta liha-kinkku-juustotäytteellä – ja tästä tulee kylläiseksi. Vihersalaatti riittää lisukkeeksi.
Neljälle
- 8 ohutta viipaletta tuoretta kinkkupaistia (kokolihaa)
- 4 ohutta viipaletta parmankinkkua
- 4 viipaletta juustoa
- 2 dl vehnäjauhoja
- 2 tl suolaa
- 1 maustemitta mustapippuria
- 1 vatkattu kananmuna
- 2 dl korppujauhoja
- 2 rkl voita, öljyä
Valmistusohje
1. Nuiji lihat, laita neljälle leikkeelle parmankinkku- ja juustoviipaleet, peitä toisilla neljällä leikkeellä.
2. Sekoita jauhot, suola ja pippuri lautasella, kääntele leikkeet siinä.
3. Kääntele leikkeet sitten munassa ja viimeiseksi korppujauhoissa.
4. Paista leikkeet hitaasti kypsiksi voissa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku