Laita varrastikut likoamaan. Laita broilerin sisäfileet laakeaan astiaan. Sekoita pienessä kulhossa teriyaki- kastike, chili ja limetin mehu. Kaada marinadi fileiden päälle ja kääntele maut hyvin sekaisin. Jätä maustumaan. Laita nuudelit likoamaan kädenlämpöiseen veteen. Valuta ne lävikössä kun ne ovat pehmeitä. Suikaloi paprika, hienonna kevätsipuli ja paloittele parsakaali. Sekoita valutettujen nuudeleiden ja kasvisten joukkoon kulhossa seesamiöljy ja suola. Sekoita kastikkeen ainekset kulhossa ja jätä tekeytymään.
Pujota broilerinsisäfileet varrastikkuihin ja grillaa ne kypsiksi. Viimeistele seesaminsiemenillä. Kaada kasvis-nuudeliseos valurautapannuun ja grillaa ne pannussa kuumiksi. Tarjoile vartaat nuudelien ja kasvisten sekä kastikkeen kera.