Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tilli-tonnikalacrepsit

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä on mukava alkupala tai kevyt lounasruoka. Tarjoile mielellään vihersalaatin kanssa.

Neljälle

  • 2 munaa
  • ½ tl suolaa
  • 2 dl vehnäjauhoa
  • 4-5 dl maitoa

Täyte

  • 3 rkl voita
  • 3 rkl vehnäjauhoa
  • suolaa ja pippuria
  • 4 dl kahvikermaa
  • 2 purkkia tonnikalaa
  • 1 nipputilliä silputtuna
  • (mahd. tilkka sherryä)
  • juustoraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Vatkaa ohukaistaikinan ainekset yhteen ja pane turpoamaan jääkaappiin hetkeksi.

2. Kuullota kasarissa jauhoa ja voita, lisää kerma sekoittaen. Keitä hiljaa 10 minuuttia, mausta, kääntele joukkoon tonnikala- ja tillisilppu ja kuumenna. Mausta halutessasi sherrytilkalla.

3. Pane uunin grillivastukset päälle. Paista ohuita lettuja, jaa täyte niille, kääri rullalle ja nosta uunivuokaan. Ripota juustoraaste päälle ja gratinoi nopeasti, kunnes juusto on sulanut.

Tuoreimmat aiheesta

Suolaiset letut