Tilli-tonnikalacrepsit

Tämä on mukava alkupala tai kevyt lounasruoka. Tarjoile mielellään vihersalaatin kanssa.

Neljälle

  • 2 munaa
  • ½ tl suolaa
  • 2 dl vehnäjauhoa
  • 4-5 dl maitoa

Täyte

  • 3 rkl voita
  • 3 rkl vehnäjauhoa
  • suolaa ja pippuria
  • 4 dl kahvikermaa
  • 2 purkkia tonnikalaa
  • 1 nipputilliä silputtuna
  • (mahd. tilkka sherryä)
  • juustoraastetta

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 250 asteeseen. Vatkaa ohukaistaikinan ainekset yhteen ja pane turpoamaan jääkaappiin hetkeksi.

2. Kuullota kasarissa jauhoa ja voita, lisää kerma sekoittaen. Keitä hiljaa 10 minuuttia, mausta, kääntele joukkoon tonnikala- ja tillisilppu ja kuumenna. Mausta halutessasi sherrytilkalla.

3. Pane uunin grillivastukset päälle. Paista ohuita lettuja, jaa täyte niille, kääri rullalle ja nosta uunivuokaan. Ripota juustoraaste päälle ja gratinoi nopeasti, kunnes juusto on sulanut.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!