1. Ohukaiset: Sekoita jauhot, suola ja kerma ja hieman vettä ja vatkaa ainekset tasaiseksi taikinaksi. Vatkaa kananmunat ja keltuaiset. Vatkaa loppu vesi ja munaseos ohukaistaikinaan ja kaada lopuksi taikina siivilän läpi, jotta siitä tulee täysin tasaista. Paista 8 vaaleaa, lehdenohutta ohukaista keskilämmöllä. Kuumenna uuni 275 asteeseen.
2. Täyte: Suikaloi kinkku ja silppua ruohosipuli. Sulata voi kattilassa. Lisää jauhot ja kerma vatkaten. Hauduta 2 minuuttia alhaisella lämmöllä. Lisää kinkku ja ruohosipuli, mausta suolalla, pippurilla ja muskotilla.
3. Crepit: Raasta juusto karkeaksi raasteeksi. Lusikoi täyte ohukaisille, kääri ne rullalle ja nosta voideltuun uunivuokaan. ripottele juusto crepien päälle ja gratinoi 10 minuuttia tai kunnes juusto on sulanutta ja kullankeltaista.