Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tillimajoneesi

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Pelkkää majoneesiakin voi käyttää, mutta tässä reseptissä olemme käyttäneet myös kermaviiliä, joka tekee tillimajoneesista kevyemmän tuntuisen ja antaa sille pehmeämpää makua. Tarjoile kala- ja äyriäisruokien seurana.

Neljälle

  • 2 dl majoneesia
  • 1 dl kermaviiliä
  • 2 rkl hienonnettua tilliä
  • 1 tl sitruunamehua
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Koristeluun

  • 1 sitruunalohko
  • tilliä

Valmistusohje

1. Sekoita majoneesi ja kermaviili. Lisää tilli. Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla. Anna vetäytyä kylmässä ennen tarjoilua.

2. Koristele tillillä ja sitruunalla juuri ennen tarjoilua.

Tuoreimmat aiheesta

Majoneesi