Tillimajoneesi
Pelkkää majoneesiakin voi käyttää, mutta tässä reseptissä olemme käyttäneet myös kermaviiliä, joka tekee tillimajoneesista kevyemmän tuntuisen ja antaa sille pehmeämpää makua. Tarjoile kala- ja äyriäisruokien seurana.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 dl majoneesia
- 1 dl kermaviiliä
- 2 rkl hienonnettua tilliä
- 1 tl sitruunamehua
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
Koristeluun
- 1 sitruunalohko
- tilliä
Valmistusohje
1. Sekoita majoneesi ja kermaviili. Lisää tilli. Mausta sitruunalla, suolalla ja pippurilla. Anna vetäytyä kylmässä ennen tarjoilua.
2. Koristele tillillä ja sitruunalla juuri ennen tarjoilua.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku