Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Timjamilihapullat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Paistatko yleensä kerralla paljon lihapullia? Kuumenna uuni silloin 150 asteeseen, ruskista nopeasti pyöryköille paistopinta pannulla ja siirrä ne jälkipaistumaan uuniin 10-15 minuutiksi.

Neljälle

  • 500-600 g sikanautajauhelihaa
  • 1 muna
  • 3/4 dl korppujauhoa
  • 1,5 dl vettä
  • 1 porkkana
  • 1 sipuli
  • 2 rkl tomaattipyreetä
  • 2 tl timjamia
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Sekoita jauheliha ja muna. Turvota korppujauhoa vedessä hetki ja sekoita sitten jauhelihaan.

2. Raasta porkkana ja sipuli ja lisää ne sekä muut ainekset jauhelihaan ja sekoita.

3. Muotoile pieniä pyöreitä lihapullia. Paista erissä pannulla voissa keskilämmöllä. Ravista pannua silloin tällöin.

Tuoreimmat aiheesta

Lihapullat