Timjamilihapullat
Paistatko yleensä kerralla paljon lihapullia? Kuumenna uuni silloin 150 asteeseen, ruskista nopeasti pyöryköille paistopinta pannulla ja siirrä ne jälkipaistumaan uuniin 10-15 minuutiksi.
Neljälle
- 500-600 g sikanautajauhelihaa
- 1 muna
- 3/4 dl korppujauhoa
- 1,5 dl vettä
- 1 porkkana
- 1 sipuli
- 2 rkl tomaattipyreetä
- 2 tl timjamia
- voita paistamiseen
Valmistusohje
1. Sekoita jauheliha ja muna. Turvota korppujauhoa vedessä hetki ja sekoita sitten jauhelihaan.
2. Raasta porkkana ja sipuli ja lisää ne sekä muut ainekset jauhelihaan ja sekoita.
3. Muotoile pieniä pyöreitä lihapullia. Paista erissä pannulla voissa keskilämmöllä. Ravista pannua silloin tällöin.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Piparijäätelö
-
Mokkapalamutakakku
-
Kurpitsapiirakka
-
Anun lohipiirakka
-
Karjalanpaisti – paras perinteinen resepti