Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Mausteinen broileri tomaattien kanssa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Voi tehdä myös kokonaisen broilerin samalla reseptillä. Halutessasi voit kypsentää uuniperunat samanaikaisesti kypsäksi broilerinpalojen kanssa.

Neljälle

  • 1,2 kg broilerinpaloja
  • suolaa ja pippuria
  • 10 pikkusipulia
  • 8-10 pientä tomaattia

Liemi

  • 1 dl kuivaa valkoviiniä
  • 1-2 rkl kiinalaista soijaa
  • 1 dl lihalientä
  • ½ dl rypsiöljyä
  • 1 tl inkiväärijauhetta
  • ½ tl oreganoa
  • 2 rkl hunajaa
  • voita paistamiseen

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Mausta broilerinpalat ja aseta ne uunivuokaan. Sekoita liemiainekset ja kaada lihapalojen päälle.

2. Paista kypsäksi uunin keskitasolla, 35-40 minuuttia. Valele silloin tällöin.

3. Ruskista sipulit voissa pannulla ja siirrä ne uunivuokaan paistamisen puolivälin jälkeen. Viillä ristikko tomaattien päälle ja laita ne vuokaan, kun 10 minuuttia paistoaikaa on jäljellä.

Tuoreimmat aiheesta

Uunibroileri