Metsästäjän lauantaivoileipä
Tästä voileivästä tulee taatusti kylläiseksi. Hirvenkäristyksen voit vaihtaa poronkäristykseen.
Neljälle
- 4 viipaletta vaaleaa vuokaleipää
- voita tai margariinia
- 2 avokadoa
- 1 pkt pakastettua hirven- tai poronkäristystä, noin 280 g
- 1 prk kantarelleja, 200 g
- 1 keltasipuli
- suolaa ja mustapippuria
- paprikaa ja persiljaa koristeluun
Valmistusohje
1. Leikkaa leivistä reunat pois. Paista käristys kuumassa pannussa voissa. Mausta suolalla ja pippurilla ja pidä lämpimänä. Paista sienet ja viimeiseksi viipaloitu sipuli.
2. Halkaise avokadot, poista kivet ja viipaloi hedelmäliha.
3. Laita uutta voita pannuun ja paista leipäviipaleet rapeiksi ja kullanruskeiksi. Asettele ne lämpimille lautasille ja laita päälle avokadoa, hirvenkäristystä, sipulia ja sieniä. Koristele paprikalla ja persiljalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku