Guacamole tacokastikkeella
Onko tämä dippi vai maukas lisuke? Se riippuu tilanteesta. Jos tarjoilet tätä maissilastujen kera, se on dippi. Kastikkeena lihan kera tämä on lisuke. Joka tapauksessa guacamole on erittäin hyvää ja sopii monen eri ruoan kera.
- Ruokavalio: Kevyt, Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 avokadoa
- ½ keltasipuli
- 1 valkosipulinkynsi
- 1 rkl limemehua
- 2 rkl tacokastiketta
- 1 tl hienonnettua korianteria
- suolaa
Valmistusohje
1. Halkaise avokadot ja poista kivet. Koverra hedelmäliha, muussaa se haarukalla ja sekoita mukaan limemehu.
2. Kuori ja hienonna sipuli. Lisää sipuli ja tacokastike avokadomuusiin ja purista mukaan valkosipuli. Mausta korianterilla ja suolalla.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Anun lohipiirakka
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka