Grillivartaat lohesta ja pinaatista
Valmista jännittäviä norilevään käärittyjä vartaita.
- Ruokavalio: Kevyt, Gluteeniton
Neljälle
- 500 g pinaattia
- 500 g lohifileetä
- 2 kananmunaa
- ½ dl kermaa
- suolaa ja jauhettua valkopippuria
- 8 noriarkkia
Tarvitset myös
- vedessä liotettuja puuvartaita
Valmistusohje
1. Ryöppää pinaattia 1 minuutti kiehuvassa, kevyesti suolatussa vedessä, huuhdo ne kylmässä vedessä ja valuta. Paloittele lohi pienemmiksi paloiksi. Soseuta pinaatti, lohi, yksi kananmuna ja kerma tasaiseksi taikinaksi, mausta suolalla ja pippurilla. Vatkaa toinen muna.
2. Täytä noriarkit lohitaikinalla ja liimaa ne kiinni vatkatulla munalla. Pujota jokaiseen rullaan kaksi grillivarrasta.
3. Grillaa vartaita tasaisella hiilloksella 2-3 minuuttia, kääntele usein. Tarjoile salaatin kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku