Voitele halkaisijaltaan 24 cm irtopohjavuoka margariinilla.
Laita kulhoon pehmeä rasva. Sekoita keskenään kuivat aineet. Sekoita kädellä pehmeän rasva kuivien aineiden joukkoon.
Painele taikina voideltuun vuokaan käsillä niin että painelet taikinaa noin kahden senttimetrin verran reunoille. Kasta käsiä välillä kylmässä vedessä niin saat hyvin taikinan levittymään. Laita vuoka kylmään.
Valmista täyte. Kuullota öljyssä purjosipuli, valkosipuli, paprika ja oliivit. Sekoita joukkoon tonnikala ja mausteet.
Sekoita kermaviili, suola ja pippuri, kananmunat, juustoraaste ja vehnäjauhot.
Ota pohja kylmästä ja levitä täyte päälle. Kaada kermaviiliseos piirakan päälle.
Laita uuniin 180 asteiseen uuniin ja paista 40 minuuttia kunnes torttu on kypsä.
Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi ja nauti raikkaan salaatin kera.