Lipeäkala
Julkaistu
Nykyään voit ostaa nahatonta ja ruodotonta lipeäkalaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 2 kg lipeäkalaa
- 4 tl suolaa
- keitettyjä perunoita
- vihreitä herneitä
- voisulaa
- rouhittua maustepippuria
Valmistusohje
1. Laita kala likoamaan runsaaseen kylmään veteen muutamaksi tunniksi, valmista se sitten pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Tarjoile keitettyjen perunoiden, vihreiden herneiden ja voisulan kera, ripottele päälle hieman maustepippuria.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Munakasrulla à la Hellapoliisi