Lipeäkala
Julkaistu
Nykyään voit ostaa nahatonta ja ruodotonta lipeäkalaa.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton
Neljälle
- 2 kg lipeäkalaa
- 4 tl suolaa
- keitettyjä perunoita
- vihreitä herneitä
- voisulaa
- rouhittua maustepippuria
Valmistusohje
1. Laita kala likoamaan runsaaseen kylmään veteen muutamaksi tunniksi, valmista se sitten pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Tarjoile keitettyjen perunoiden, vihreiden herneiden ja voisulan kera, ripottele päälle hieman maustepippuria.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku