Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pekoni-merikrottivartaat

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Merikrotilla on kiinteä, valkoinen liha, joka yhtyy hienosti pekonin savuiseen suolaisuuteen. Voit toki vaihtaa merikrotin muuhunkin valkoiseen, kiinteään kalaan, vaikka ruijanpallakseen tai miekkakalaan.

Neljälle

  • 600 g merikrotin fileetä
  • 8 siivua pekonia
  • 4 isoa grillivarrasta
  • suolaa ja mustapippuria

Valmistusohje

1. Kuivaa kala ja leikkaa se 8 tasakokoiseen palaan. Kääri pekonisiivu jokaisen palan ympärille. Pujottele palat vartaisiin.

2. Mausta kala gourmetsuolalla ja pippurilla. Grillaa vartaita 2 minuuttia puoleltaan kuuman hehkun yllä.

Tuoreimmat aiheesta

Kala-äyriäisvartaat