Tortellinit basilika-pinaattikastikkeella

Täytetyt tortellinit tarjotaan sametinpehmeällä, vihreällä kastikkeella. Kun peruskastike on valmis, maukas ruoka valmistuu kuin itsestään.

4 annosta

  • 500 g tortellineja
  • 1 nippu basilikaa
  • 150 g pinaattia

Béchamelkastike

  • 2 rkl voita
  • 4 rkl vehnäjauhoja
  • 5 dl maitoa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Hienonna basilikaa hieman. Huuhtele ja puhdista pinaatti, leikkaa irti kovat kannat ja hienonna lehtiä hieman.

2. Béchamelkastike: Kiehauta kattilassa maito. Sulata toisessa, isossa kattilassa voi, lisää vehnäjauhot ja vatkaa tasaiseksi suurukseksi. Sammuta levy ja anna suuruksen vetäytyä pari minuuttia. Sekoita välillä, jotta suurus ei ruskistu tai pala pohjaan. Lisää maito koko ajan sekoittaen. Mausta suolalla ja pippurilla. Hauduta kastiketta 10-15 minuuttia.

3. Lisää béchamelkastikkeeseen pinaatti ja basilika ja tarjoa vastakeitettyjen tortellinien kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!