1. Näin valmistat béchamelkastikkeen: Sulata 2 rkl voita kattilassa, lisää 4 rkl vehnäjauhoja. Napsauta levy pois päältä ja anna seoksen vetäytyä pari minuuttia. Sekoita välillä, jottei seos ruskistu tai pala pohjaan. Lisää samalla sekoittaen 5 dl maitoa, mausta suolalla ja valkopippurilla myllystä. Anna kastikkeen poreilla hiljaa 10-15 minuuttia.
2. Keitä pasta runsaassa, suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Kaada vesi pois.
3. Kuumenna béchamelkastike ja sitruunamehu kiehuvaksi.
4. Suikaloi avokado, halkaise tomaatit. Lisää taskuravut kastikkeeseen ja sekoita. Kääntele varoen mukaan avokado ja tomaatit. Kuumenna kiehuvaksi, niin että taskuravut ja kasvikset lämpenevät läpikotaisin.
5. Sekoita vastakeitetty pasta ja kastike.