Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tortellinit mausteisessa liemessä

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tässä on resepti kiireisille. Voiko ruoka enää yksinkertaisemmaksi tulla?

4 annosta

  • 250 g lihatäytteisiä tortellinejä
  • 1,3 l vasikkafondia
  • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • ½ chiliä hienonnettuna
  • 1 pala tuoretta inkivääriä raasteena
  • 70 g raastettua parmesaanijuustoa
  • 1 nippu persiljaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Keitä vasikkafondia chilin, inkiväärin ja valkosipulin kanssa hiljalleen noin 10 minuuttia. Siivilöi pienisilmäisellä siivilällä ja kaada se sitten takaisin kattilaan.

2. Lisää joukkoon tortellinit ja keitä pehmeäksi. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoa parmesaanin ja persiljasilpun kera.

Tuoreimmat aiheesta

Tortellinit