Tortellinit mausteisessa liemessä
Tässä on resepti kiireisille. Voiko ruoka enää yksinkertaisemmaksi tulla?
4 annosta
- 250 g lihatäytteisiä tortellinejä
- 1,3 l vasikkafondia
- 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
- ½ chiliä hienonnettuna
- 1 pala tuoretta inkivääriä raasteena
- 70 g raastettua parmesaanijuustoa
- 1 nippu persiljaa
- suolaa ja pippuria
Valmistusohje
1. Keitä vasikkafondia chilin, inkiväärin ja valkosipulin kanssa hiljalleen noin 10 minuuttia. Siivilöi pienisilmäisellä siivilällä ja kaada se sitten takaisin kattilaan.
2. Lisää joukkoon tortellinit ja keitä pehmeäksi. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoa parmesaanin ja persiljasilpun kera.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
MasterChef Suomi
MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"