Tortellinit mausteisessa liemessä

Tässä on resepti kiireisille. Voiko ruoka enää yksinkertaisemmaksi tulla?

4 annosta

  • 250 g lihatäytteisiä tortellinejä
  • 1,3 l vasikkafondia
  • 2 hienonnettua valkosipulinkynttä
  • ½ chiliä hienonnettuna
  • 1 pala tuoretta inkivääriä raasteena
  • 70 g raastettua parmesaanijuustoa
  • 1 nippu persiljaa
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Keitä vasikkafondia chilin, inkiväärin ja valkosipulin kanssa hiljalleen noin 10 minuuttia. Siivilöi pienisilmäisellä siivilällä ja kaada se sitten takaisin kattilaan.

2. Lisää joukkoon tortellinit ja keitä pehmeäksi. Mausta suolalla ja pippurilla ja tarjoa parmesaanin ja persiljasilpun kera.

Parhaat ruokaohjelmat

  • masterchef2 (002)
    MasterChef Suomi

    MasterChef-keittiön valtaavat amatöörikokit! Satojen hakijoiden joukosta valitut, Suomen parhaat kotikokkaajat havittelevat liekinkuumaa MasterChef Suomi -arvonimeä ja 10.000 euron rahapalkintoa. Riittävätkö taidot kelloa vastaan kokatessa miellyttämään tuomaristoa? Uudella kaudella Kape Aihisen seuraksi tuomarikolmikkoon liittyy kaksi huippukokkia, Henri Alén sekä vaikuttavan kansainvälisen uran luonut Helena Puolakka.