Valmistusohje:
Vispaa isossa kulhossa pannukakkujauho piimään tai kefiiriin ja anna turvota juuresten valmistelun ajan.
Kuori valitsemasi juurekset ja sipulit. Hienonna sipulit pieneksi silpuksi ja raasta juurekset karkeaksi raasteeksi. Kuumenna voi-kasviöljyseos isolla paistinpannulla, paista silput ja raasteet siinä, n. 5-10 min.
Poista paprikoista tyvi ja siemenet, mutta pidä ne muuten kokonaisina. Leikkaa nämä n. 1-1½ cm paksuisiksi, tasaisiksi renkaiksi. Aseta leivinpaperi uunipellille ja voitele se. Levitä paprikarenkaat vieriviereen paperille.
Yhdistä vähän jäähtynyt raasteseos piimäpohjaiseen pannaritaikinaan. Jaa seos kauhalla paprikarenkaiden sisään niin, että ne täyttyvät kokonaan. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla n. 25 min kauniin värisiksi.
Nauti kuumina inkiväärihunajan ja rosmariinilla maustetun ranskankerman kanssa. Mikäli sinulla ei ole inkiväärihunajaa, raasta tuoretta inkivääriä (1 tl) hunajan (1 dl) joukkoon.
VINKKI: Voit tehdä pannaripihvit myös muihin muotteihin tai annosvuokiin tai vaikkapa piirakkavuokiin, jotka olet voidellut tai vuorannut leivinpaperilla.