Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Tuoreita ravioleja tomaattikastikkeessa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Nopeaa, hyvää ja yksinkertaista, mutta uusia makuja. Se, joka ei halua täysin vegetaarista ateriaa, voi valita lihatäytteiset raviolit.

Neljälle

  • 500 g tuoreita sienitäytteisiä ravioleja
  • 1 rkl oliiviöljyä
  • 3 valkosipulinkynttä
  • 450 g tomaattimurskaa
  • ½ dl ajvar-relishiä
  • 2 tl hunajaa
  • ½ tl kuivattua oreganoa
  • suolaa ja mustapippuria
  • (½ tl sambal oelekia)

Tarjoiluun

  • parmesaanilastuja
  • rucolaa

Valmistusohje

1. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan.

2. Murskaa valkosipulinkynnet ja kuullota öljyssä. Lisää tomaattimurska, ajvar, hunaja, oregano, suola ja mustapippuri. Halutessasi lisää myös sambal oelekia. Anna porista muutama minuutti.

3. Kääntele raviolit tomaattikastikkeeseen ja tarjoa lisäksi parmesaania ja rucolaa.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvispasta