Tuoreita ravioleja tomaattikastikkeessa
Julkaistu
Nopeaa, hyvää ja yksinkertaista, mutta uusia makuja. Se, joka ei halua täysin vegetaarista ateriaa, voi valita lihatäytteiset raviolit.
- Ruokavalio: Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 500 g tuoreita sienitäytteisiä ravioleja
- 1 rkl oliiviöljyä
- 3 valkosipulinkynttä
- 450 g tomaattimurskaa
- ½ dl ajvar-relishiä
- 2 tl hunajaa
- ½ tl kuivattua oreganoa
- suolaa ja mustapippuria
- (½ tl sambal oelekia)
Tarjoiluun
- parmesaanilastuja
- rucolaa
Valmistusohje
1. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Murskaa valkosipulinkynnet ja kuullota öljyssä. Lisää tomaattimurska, ajvar, hunaja, oregano, suola ja mustapippuri. Halutessasi lisää myös sambal oelekia. Anna porista muutama minuutti.
3. Kääntele raviolit tomaattikastikkeeseen ja tarjoa lisäksi parmesaania ja rucolaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Toast skagen Harri Syrjäsen tapaan
-
Hanna Sumarin jumalattaren ruusukaalit
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Saaristolaisleipä eli Nauvon limppu – Sadun resepti on yksinkertaisesti paras
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Nakkikeitto – Kari Aihisen ylivoimainen resepti
-
Helppo marjapiirakka – onnistuu puolukoista, mustikoista tai vaikka herukoista
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka