Tuoreita ravioleja tomaattikastikkeessa
Julkaistu
Nopeaa, hyvää ja yksinkertaista, mutta uusia makuja. Se, joka ei halua täysin vegetaarista ateriaa, voi valita lihatäytteiset raviolit.
- Ruokavalio: Laktoositon, Kasvisruoka
Neljälle
- 500 g tuoreita sienitäytteisiä ravioleja
- 1 rkl oliiviöljyä
- 3 valkosipulinkynttä
- 450 g tomaattimurskaa
- ½ dl ajvar-relishiä
- 2 tl hunajaa
- ½ tl kuivattua oreganoa
- suolaa ja mustapippuria
- (½ tl sambal oelekia)
Tarjoiluun
- parmesaanilastuja
- rucolaa
Valmistusohje
1. Keitä raviolit pakkauksen ohjeen mukaan.
2. Murskaa valkosipulinkynnet ja kuullota öljyssä. Lisää tomaattimurska, ajvar, hunaja, oregano, suola ja mustapippuri. Halutessasi lisää myös sambal oelekia. Anna porista muutama minuutti.
3. Kääntele raviolit tomaattikastikkeeseen ja tarjoa lisäksi parmesaania ja rucolaa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku