Uunifetaraviolit
Alkuperäisen reseptin löydät Jenni Häyrisen Liemessä-ruokablogista.
Jennin vinkki: Jotta ruoasta tulee tarpeeksi mehevää, terttukirsikkatomaatteja pitää olla se 500 g. Jos käytät vähemmän tomaatteja, laita enemmän tomaattikastiketta.
- Laita vuokaan raviolit, kirsikkatomaatit, murustettu feta (säästä pari pientä terttua pinnalle) ja puolet (1/2 dl) oliiviöljystä. Sekoita.
- Tunge väleihin pituussuunnassa puolitetut valkosipulinkynnet, chili ja rosmariini.
- Valmista tomaattikastike kulhossa puristelemalla tomaatit rikki käsin. Voit huuhtaista tomaattipurkit pienellä määrällä vettä ja lisätä kastikkeen joukkoon. Mausta.
- Kaada tomaattikastike ravioleiden päälle ja levitä tasaisesti niin että raviolit peittyvät. Pirskottele päälle loput oliiviöljystä.
- Nosta päälle muutama pieni öljytty tomaattiterttu.
- Paista 200-asteisessa uunissa keskitasolla noin 30 minuuttia.
- Älä käytä kiertoilmaa, se kuivattaa. Halutessasi voit kääntää nupit kaakkoon 225-asteeseen viimeiseksi 5 minuutiksi. Burn tomaatti, burn!
1:49