Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Pannukakku ilman kananmunaa

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kananmunaton pannukakku tehdään valurautapannussa, jonka kahva kestää uuninlämpöä. Jos sinulla ei ole sellaista,tavallinenkin uunivuoka kelpaa.

1 kakkuun

  • 75 g voita
  • 4 dl vehnäjauhoja
  • 1 dl kidesokeria
  • 2 tl leivinjauhetta
  • 1 tl jauhettua kardemummaa
  • 2 dl piimää
  • rouhittua mantelia koristeeksi
  • raesokeria koristeeksi
  • voita + korppujauhoja pannuun

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita kuivat ainekset, lisää pieneksi kuutioitu voi. Lisää piimä ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.

2. Kaada taikina voideltuun ja jauhotettuun paistinpannuun. Ripottele päälle manteleita ja raesokeria.

3. Paista uunin keskitasolla n. 30 minuuttia.

Tuoreimmat aiheesta

Pannukakku