Muruiset kauraruudut

Nämä ovat suorastaan lapsellisen helppoja leipoa - ja ihanan maukkaita napostella.

n. 20 palaan

  • 4 ½ dl pikakaurahiutaleita
  • 125 g voisulaa
  • 1 ½ dl kidesokeria
  • 1 kananmuna

Valmistusohje

1. Kuumenna uuni 200 asteeseen. Sekoita kauraryynit, voi ja sokeri kulhossa. Lisää muna, sekoita.

2. Levitä taikina leivinpaperille pellille.

3. Paista uunin keskitasolla 10-12 minuuttia. Leikkaa levy ruuduiksi.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!