Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Vahva rakuunakastike kanalle

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Kylmä rakuunakastike sopii hyvin kanan kanssa. Tässä olemme antaneet kastikkeelle tulisuutta chilillä.

Neljälle

  • 2 dl ranskankermaa
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 rkl hienonnettua keltasipulia
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • ¼ tl kuivattua chiliä
  • ½ tl suolaa
  • 1 maustemitta jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli. Laita sipulisilppu valkoviinietikkaan yhdessä rakuunan ja chilin kanssa.

2. Sekoita ranskankerma, majoneesi, suola ja pippuri.

3. Kääntele sipuliseos ranskankermaseokseen, säilytä kylmässä tarjoiluun asti.

Tuoreimmat aiheesta

Kastike kanalle