Vahva rakuunakastike kanalle

Kylmä rakuunakastike sopii hyvin kanan kanssa. Tässä olemme antaneet kastikkeelle tulisuutta chilillä.

Neljälle

  • 2 dl ranskankermaa
  • 2 rkl majoneesia
  • 1 rkl hienonnettua keltasipulia
  • 1 rkl valkoviinietikkaa
  • 1 tl kuivattua rakuunaa
  • ¼ tl kuivattua chiliä
  • ½ tl suolaa
  • 1 maustemitta jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Kuori ja hienonna sipuli. Laita sipulisilppu valkoviinietikkaan yhdessä rakuunan ja chilin kanssa.

2. Sekoita ranskankerma, majoneesi, suola ja pippuri.

3. Kääntele sipuliseos ranskankermaseokseen, säilytä kylmässä tarjoiluun asti.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!