Vahva rakuunakastike kanalle
Julkaistu
Kylmä rakuunakastike sopii hyvin kanan kanssa. Tässä olemme antaneet kastikkeelle tulisuutta chilillä.
- Ruokavalio: Gluteeniton, Kasvisruoka
Neljälle
- 2 dl ranskankermaa
- 2 rkl majoneesia
- 1 rkl hienonnettua keltasipulia
- 1 rkl valkoviinietikkaa
- 1 tl kuivattua rakuunaa
- ¼ tl kuivattua chiliä
- ½ tl suolaa
- 1 maustemitta jauhettua valkopippuria
Valmistusohje
1. Kuori ja hienonna sipuli. Laita sipulisilppu valkoviinietikkaan yhdessä rakuunan ja chilin kanssa.
2. Sekoita ranskankerma, majoneesi, suola ja pippuri.
3. Kääntele sipuliseos ranskankermaseokseen, säilytä kylmässä tarjoiluun asti.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Kaappaus keittiössä
Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Mokkapalamutakakku
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa