Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Siiderikastike

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Siiderikastike sopii lähes kaikkien linturuokien kanssa sekä myös muulle vaalealle lihalle. Erityisen hyvin kastike sopii paistetun ankanrinnan kera.

Neljälle

  • 2 rkl voita
  • 2 rkl vehnäjauhoja
  • 1 ½ dl omenasiideriä
  • 3 ½ dl vasikanlientä
  • suolaa ja jauhettua valkopippuria

Valmistusohje

1. Sulata voi kattilassa, ota kattila liedeltä ja lisää jauhot, sekoita kunnolla. Laita kattila takaisin levylle, lisää vasikanliemi ja siideri samalla sekoittaen. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kastikkeen kiehua hiljalleen matalalla lämmöllä 5-10 minuuttia. Mausta suolalla ja pippurilla.

Tuoreimmat aiheesta

Kastike kanalle