1. Kuumenna uuni 150 asteeseen. Hiero lihaan suolaa ja aseta se uuninkestävään vuokaan. Paista uunissa kunnes sisälämpötila on 70 astetta, n. 1 tunti.
2. Ratatouille: Kuori ja paloittele sipuli. Kuutioi munakoiso, kesäkurpitsa ja paprika isoiksi kuutioiksi. Paista sipuli oliiviöljyssä. Lisää munakoiso, kesäkurpitsa, paprika ja tomaattimurska. Puserra mukaan valkosipuli ja mausta timjamilla, laakerinlehdellä, suolalla ja pippurilla. Anna poreilla miedolla lämmöllä 30 minuuttia. Hienonna basilika ja lisää se ratatouilleen ennen tarjoilua.
3. Nosta uunin lämpötila 275 asteeseen ja käännä grillivastus päälle. Viipaloi liha ja asettele viipaleet vuokaan. Kuori ja hienonna yrttivoihin tuleva sipuli. Sekoita sipuli, voi ja sinappi ja puserra mukaan valkosipuli. Levitä yrttivoi lihaviipaleille, ripottele päälle korppujauhoja ja gratinoi grillivastuksen alla kunnes voi on sulanut.