Valkosipulisimpukat
Julkaistu
Nopea ja helppo, valkosipulilta ja persiljalta maistuva alkuruoka, joka valmistetaan purkkisimpukoista.
10 kpl
- 10 viipaletta vaaleaa vuokaleipää
- 1 iso prk simpukoita vedessä
- 50 g voita
- 2 valkosipulinkynttä, puristettuina
- 2 dl persiljaa, hienonnettuna
- salaattia
Valmistusohje
1. Paahda leivät, ota niistä pyöreitä paloja esim. juomalasin avulla. Laita ne vadille suikaloidun salaatin kera.
2. Freesaa valutetut simpukat nopeasti voissa, valkosipulissa ja persiljassa.
3. Levitä täyte leiville, tarjoile.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"
-
Mokkapalamutakakku