- Laita vesi kattilaan kiehumaan, lisää suola. Keitä spaghettia noin 8 minuuttia. Ota kattila liedeltä, kun pasta on al dente. Valuta spaghetti, mutta säästä muutama kauhallinen pastavettä.
- Paahda korppujauhot persiljan kanssa kuivalla kasarilla kullankeltaisiksi.
- Kuumenna toisella pannulla neitsytoliiviöljy ja valkosipulin ja chilipippurin sekoitus. Kiehauta muutama minuutti, kunnes ne ovat kullankeltaisia. Älä polta valkosipulia, sillä silloin siitä tulee karvas.
- Lisää spaghetti pannuun, jossa on oliiviöljy, valkosipuli ja chilipippuri ja sekoita hyvin. Estääksesi kuivumista lisää muutama kauhallinen pastavettä. Anna kiehua muutama minuutti tai kunnes pasta on sopivan kypsää.
- Sekoita paahdettu korppujauhe ja persilja pastan joukkoon juuri ennen tarjoilua.