- Keitä lehtivihannes kiehuvassa, suolatussa vedessä 2-3 minuuttia. Lämmitä 4 ruokalusikallista neitsytoliiviöljyä kastikepannulla. Lisää valkosipulinkynnet ja chilipippurit ja paista kunnes valkosipulista tulee kullanruskeaa.
- Laita lehtivihannes pannulle ja ruskista muutaman minuutin ajan. Mausta suolalla.
- Lämmitä toisessa kastikepannussa 1 ruokalusikallinen oliiviöljyä ja lisää makkarat. Paista muutaman minuutin ajan ennen kuin lävistät makkarat veitsellä niin että osa rasvasta valuu ulos.
- Jos makkarat tarttuvat pannulle lisää muutama lusikallinen vettä öljyn sijaan. Jatka paistamista kunnes makkaroista tulee kullanruskeita ja kypsiä.
- Yhdistä paistetut makkarat ja lehtivihannes ja paista yhdessä muutaman minuutin ajan. Tarjoile kuumana.