1. Laita sokeri, kirsch, vesi ja kaneli pieneen kasariin matalalle lämmölle, kunnes sokeri on liuennut, ja keitä sitten kiehuvaksi.
2. Lisää kirsikat ja kiehuta hiljakseen 3–4 minuuttia, kunnes kirsikat ovat pehmenneet menettämättä muotoaan. Jätä ne jäähtymään siirappiliemeen.
3. Pilko valkosuklaa pieniksi palasiksi ja laita nämä suureen kulhoon.
4. Kuumenna kolmannes kermasta kasarilla juuri kiehuvaksi ja kaada sitten hitaasti valkosuklaa kasariin jatkuvasti sekoittaen. Jatka sekoittamista, kunnes kaikki suklaa on sulanut. Laita sivuun jäähtymään.
5. Vatkaa loppu kerma sakeaksi ja kääntele se jäähtyneeseen kerman ja suklaan seokseen. Jatka vatkaamista melko kiinteäksi vaahdoksi, jos yhdistetty sekoitus ei ole kyllin sakeaa.
6. Valuta kirsikat ja laita niistä kahdeksan sivuun koristelua varten. Jaa loput kirsikat yksittäisiin annoskulhoihin ja pursota tai lusikoi valkosuklaavaahto kirsikoiden päälle. Laita kunkin annoksen päälle pari kirsikkaa, raasta päälle hieman tummaa suklaata ja tarjoa.