Valkoviiniporsaanpata
Julkaistu
Punaviinikastike on monille tuttu, mutta kokeile pataruokaan välillä vaikka valkoviiniä.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon
Ainekset
- 500 g porsaan suikaleita
- 100 g pekonikuutiota
- 10 herkkusientä
- 2 dl valkoviiniä
- 2 dl vettä
- noin 20 hillosipulia
- mustapippuria
- suolaa
- riisiä
Valmistusohje
Ruskista possun suikaleet ja pekoni kuumalla pannulla tai padassa. Lisää lohkotut herkkusienet, valkoviini ja vettä.
Mausta pippurilla ja tarpeen mukaan myös suolalla.
Anna hautua kunnes liha on pehmeää ja lisää lopuksi hillosipulit.
Keitä kastikkeen lisäkkeeksi riisiä.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Lohta toscanalaiseen tapaan – Hanna Sumarin vartissa valmistuva hittiruoka
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Mokkapalamutakakku yhdistää kaksi kahvipöydän herkkua
-
Mokkapalamutakakku
-
Piparijäätelö
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka