Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Valkoviiniporsaanpata

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Punaviinikastike on monille tuttu, mutta kokeile pataruokaan välillä vaikka valkoviiniä.

Ainekset

  • 500 g porsaan suikaleita
  • 100 g pekonikuutiota
  • 10 herkkusientä
  • 2 dl valkoviiniä
  • 2 dl vettä
  • noin 20 hillosipulia
  • mustapippuria
  • suolaa
  • riisiä

Valmistusohje

Ruskista possun suikaleet ja pekoni kuumalla pannulla tai padassa. Lisää lohkotut herkkusienet, valkoviini ja vettä.

Mausta pippurilla ja tarpeen mukaan myös suolalla.

Anna hautua kunnes liha on pehmeää ja lisää lopuksi hillosipulit.

Keitä kastikkeen lisäkkeeksi riisiä.

Tuoreimmat aiheesta

Porsaanlihapata