Lammaspaimenen sunnuntaipata

Tämä hedelmäinen pata on muillekin kuin lammaspaimenelle mieleen. Ripottele mielellään tuoreita rypäleenpuolikkaita pinnalle tarjoilun yhteydessä

4-5 hengelle

  • 1 kg lampaan patapaloja
  • suolaa ja pippuria
  • voita
  • 1 tl currya
  • 1 sipuli lohkoina
  • 1 omena kuutioina
  • 200 g viinirypäleitä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta lihapalat, ruskista voissa ja siirrä pataan. Lisää ruskistetut sipulilohkot ja omenakuutiot. Halkaise rypäleet, poista siemenet ja ripottele joukkoon.

2. Keitä hiljaa kannen alla noin 30 minuuttia. Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Parhaat ruokaohjelmat

  • card_kaappaus_keittiossa
    Kaappaus keittiössä

    Huippukokki Kari ‘Kape’ Aihinen rientää suomalaisten kotikokkien avuksi. Nirsoilu, napostelu ja liian yksipuoliset ruokavaliot jäävät historiaan, kun Kape palauttaa keittiöihin tekemisen ilon sekä tuo lautasille värejä ja terveellisiä, maukkaita ruokia. Tehdään keittiöstä taas kodin paras paikka!