Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Lammaspaimenen sunnuntaipata

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Tämä hedelmäinen pata on muillekin kuin lammaspaimenelle mieleen. Ripottele mielellään tuoreita rypäleenpuolikkaita pinnalle tarjoilun yhteydessä

4-5 hengelle

  • 1 kg lampaan patapaloja
  • suolaa ja pippuria
  • voita
  • 1 tl currya
  • 1 sipuli lohkoina
  • 1 omena kuutioina
  • 200 g viinirypäleitä
  • suolaa ja pippuria

Valmistusohje

1. Mausta lihapalat, ruskista voissa ja siirrä pataan. Lisää ruskistetut sipulilohkot ja omenakuutiot. Halkaise rypäleet, poista siemenet ja ripottele joukkoon.

2. Keitä hiljaa kannen alla noin 30 minuuttia. Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Tuoreimmat aiheesta

Lammaspata