Makuja-sivujen kansikuva
Makuja

Vanhanajan salaatti etikkakastikkeella

Julkaistu 18.02.2013 00:00

Helpolle salaatille on nyt tarjolla myös helppo, etikkainen kastike.

4 annosta

  • 200g lehtisalaattia
  • 1/2 tuoretta kurkkua
  • 3 tomaattia

Kastike

  • 2 kananmunaa
  • 1 tl Rajamäen Mausteista Etikkaa
  • 1 rkl sinappia
  • ripaus suolaa
  • 1 1/2 dl kuohukermaa

Valmistusohje

Keitä munat ja erota niistä keltuaiset. Hiero keltuaiset hienoksi ja sekoita joukkoon etikka, sinappi ja suola. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi ja lisää vaahto kastikkeeseen. Revi huuhdeltu salaatti, paloittele kurkku ja tomaatit.

Leikkaa valkuaiset pieniksi paloiksi. Lado ainekset kerroksittain salaattikulhoon. Tarjoa kastike erikseen.

Tuoreimmat aiheesta

Kasvissalaatti