Yrttiset vihannekset kreikkalaiseen tapaan
Mausteiset kreikkalaiset vihannekset sopivat aterian höysteeksi.
- Ruokavalio: Kananmunaton, Gluteeniton, Laktoositon, Kasvisruoka
Ainekset
- 100 g porkkanoita
- 100 g sipulia
- 300 g kukkakaalia
- 150 g keltaista paprikaa
Mausteliemi
- 2 1/2 dl Rajamäen Mausteista Etikkaa
- 2 1/2 dl vettä
- 2 tl rosmariinia
- 10 mustapippuria
- 1 tl suolaa
Valmistusohje
Reseptin tarjoaa:
Viipaloi porkkanat ja sipulit. Leikkaa kukkakaali lohkoiksi ja paprika suikaleiksi. Kuumenna mausteliemen aineet. Lisää porkkanaviipaleet ja kukkakaalilohkot kiehuvaan liemeen ja keitä 3–4 minuuttia. Lisää liemeen sipuliviipaleet ja paprikasuikaleet.
Kaada vihannekset liemineen kannelliseen astiaan ja anna maustua muutamia tunteja.
Ohjeella valmistuu 1 litra pirteitä vihanneksia. Vihannekset säilyvät parikin kuukautta kunhan säilytät niitä jääkaapissa.
Aiheeseen liittyvää:
Makuja-videot
Parhaat ruokaohjelmat
-
Koko Suomi leipoo
Koko Suomi leipoo on herkullinen hyvänmielen ohjelma, jossa taitavat kotileipurit kilpailevat parhaan leipurin tittelistä.
Suosituimmat reseptit
-
Kaalilaatikko – Pirjon paras resepti, johon sinäkin rakastut
-
Itkukana – Hanna Gullichsenin helppo arkiruoka
-
Henri Alénin italialainen tonnikala-papusalaatti eli insalata fagioli e tonno
-
Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
-
Uunijuurekset Kari Aihisen tapaan
-
Vappu Pimiän yön yli -sämpylät
-
Vappu Pimiän saaristolaisleipä
-
Parhaat lihapullat – Kari Aihinen paljastaa helpon luotto-ohjeensa
-
Marry Me -kana – paras broilerikastike puolessa tunnissa
-
Kaalilaatikko Kari Aihisen tapaan eli "päivitetty kaalilaatikko"